Tisztelt Szülők!

Ez úton tájékoztatom Önöket néhány dologról:
Szerda reggeltől minden diák számára elérhető lesz a Kréta mellett egy ún. online osztályterem, a Google Classroom alkalmazás segítségével. Ehhez Google fiókra van szükség, ezért kérem azokat a szülőket, akiknek nincs ilyen, hozzanak egyet létre ezen a linken keresztül: https://accounts.google.com/ (segédlet mellékelve).
Az osztály meghívót a kollégák fogják kiküldeni kedd délutántól, mivel még folyik a rendszer összeállítása, összehangolása. A gyermek/szülő a saját nevén legyen jelen a virtuális osztályteremben, ezt a profilbeállításban tudja módosítani. Kérjük, a “net etikettet” mindenki tartsa be, nincs helye csúnya beszédnek, hiszen ez az osztály hivatalos osztályterme lesz.
Az alkalmazás minden eszközön működik( tableten, telefonon is).
Kérjük a Krétában feltétlenül a bővített hozzáférést használják, mert a tanulói belépéssel nem fognak mindent látni!
Feladatok a Krétában is mindenképpen lesznek, a Classroomban viszont több lehetőség lesz, az valódi virtuális osztályteremként fog működni.
A nap időbeosztása a szülő feladata, az online adott feladatokat a gyermek saját beosztás szerint és a felületen megadott határidőig végzi el.
Azok a szülők, ahol a gyermeknek a tanuláshoz feltétlenül szükséges tankönyve, munkafüzete az iskolában maradt, a holnapi nap folyamán tudnak bejönni 8-15:00 óra között. Kérem az utcán várakozzanak majd, csak pár embert engedünk be egyszerre az épületbe, ahol maximum 10 percet lehet bent tartózkodni. Csak a legszükségesebb esetben jöjjenek!
Akinek számítógép vagy internet gondjuk van, ők heti egyszer postán kapják majd meg az anyagot.
Az ingyenes étkezésre jogosult móri és árkipusztai diákok szülei a kórház konyhájáról tudják éthordóban elvinni az ebédet igény esetén naponta 11-14:00 óra között (bejárat a Vöröskereszt melletti kis kapun).

További tájékoztatók még várhatók!
Igyekszünk majd minden segítséget megadni! Virtuális ölelés a diákoknak 🥰!

Tisztelettel!
Groszeibl Andrea, ig.