Hogyan-ajánlhatja-fel-az-adója-1-át-20221/2016.(03. 16.) számú határozat

2013.évi beszámoló alapítvány

2015. 2. sz határozat

2. számú határozat 2014

2013. 2. sz határozat

2010 évi 1%-os felajánlás

2011. évi beszámoló

2012. évi Beszámoló és Közhasznúsági jelentés

2013.évi beszámoló alapítvány

2013-es Alapítványi Bál támogatóit itt olvashatják: 2013 alapítvány

2012-es Alapítványi Bál támogatóit itt olvashatják: 2012 alapítvány

2010 beszámoló és közhasznúsági jelentés

„Nyelvoktatás fejlesztéséért” Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványa
Közhasznú szervezet

A „nyelvoktatás fejlesztéséért” Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványa 1992 óta működik az iskolai oktató- és nevelőmunka támogatójaként.
Legfontosabb céljaink az iskolában, a felnövekvő nemzedékek nevelésében, oktatásában és képességfejlesztésében való közreműködés, hozzájárulás a tanulók szabadidejének hasznos eltöltéséhez, az iskolában folyó oktató-nevelő tevékenység anyagi feltételeinek javításához.

Bevételi forrásunk évek óta: a szülők, pedagógusok, és támogatók által befizetett jövedelemadó 1%-a, a minden év elején megrendezett alapítványi bálunk bevétele, vállalatok, vállalkozások támogatásai.
Az elmúlt években több olyan rendezvényt szerveztünk, melynek egyik célja volt támogatói körünk bővítése. Arra törekedtünk, hogy minél több szülőt, vállalkozót megnyerjünk, segítségükkel még eredményesebbé tehessük alapítványunk működését.

Tettük ezt azért, mert segíteni mi is csak akkor tudunk, ha bennünket is segítenek.

Az alapítványhoz befolyt összegekből – a Szervezeti és Működési szabályzatban leírtak szerint – főként tanulóink szabadidejének hasznos eltöltésére irányuló tevékenységeket támogattuk. Művészeti csoportjaink és szakköreinknek eszközvásárlásra, kellékek beszerzésére, programok szervezésére biztosítottunk fedezetet. Hozzájárultunk kirándulások szervezéséhez, könyvtárunk bővítéséhez és informatikai szaktantermünk, játszóudvarunk fejlesztéséhez, az oktatási feltételeink korszerűbbé tételéhez.
A kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulóink jutalmazását, az alapítvány által létrehozott „Év diákja” cím odaítélésével is segítettük. Büszkék vagyunk rá, hogy a kuratórium évente 2-3 diákot is kitüntethet az ezüst érmével, s hogy az elmúlt években rangja lett e címnek.

Összegezve: Támogatókat keresünk és mi is támogatunk. Leírva egyszerűnek tűnik a gyakorlatban kevésbé az. De vannak lelkes szülők, lelkes pedagógusok, és szerencsére akadnak még mecénások is, akik készek arra, hogy gyermekeink vágyait segítsék valóra váltani. Egy mosolygó gyermekarc pedig minden fáradságot megér.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a kedves szülőknek, vállalkozóknak és vállalatoknak az eddigi felajánlásaikat, és kérjük, hogy amennyiben tehetik, továbbra is támogassák alapítványunkat ez által iskolánk tanulóit!

Számlaszámunk: 11667007-06713700-67000007 (Erste Bank Móri Fiók)
Adószámunk: 18481721-1-07

A „Nyelvoktatás fejlesztéséért” Alapítvány kuratóriuma

2010-es Alapítványi Bál támogatóit itt olvashatják: 2010 alapítvány

Köszönet a felajánlásért Petőfi Sándor Iskola Mór

Petőfi Sándor Általános Iskola Mór Beszámoló és Közhasznúsági jelentés

Az 1 százalékos nyilatkozat ide kattintva letölthető.
(C6-os boríték méretben, A4-es lap negyede).